Paukštynas | Sumuštinis su kepta vištiena, mocarela ir pesto padažu

Naujienos

Grįžti atgal

Sumuštinis su kepta vištiena, mocarela ir pesto padažu

Vėstant orams ir iš prognozių nesitraukiant lietui geriausias vakaro planas – mėgstamas filmas ir komforto suteikiantis maistas. Tikriausiai daugeliui sumuštiniai patenka į tokių patiekalų sąrašą, tad šiandien siūlome išmėginti sumuštinio su kepta vištiena, mocarela ir pesto padažu receptą.
Receptui reikės:
Šviesios itališkos čiabatos
Natūralios pomidorų tyrės
Mocarelos sūrio
1 pakuotės Vilniaus paukštyno šviežios vištienos filė
Pesto padažo
Šlakelio alyvuogių aliejaus
???? 1 kiaušinio
Džiūvėsėlių
Druskos, pipirų
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti plonais kepsniukais, įtrinti prieskoniais, apvolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepti. Kai kepsniai iškeps, juos padėti šiltai.
Kol kepa kepsniai, čiabatą perpjauti per pusę, šiek tiek pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir trumpam įdėti į orkaitę.
Po poros minučių ant čiabatos gausiai tepti pomidorų tyrę, uždėti supjaustytus kepsnius, vėl tepti pomidorų tyrę, dėti plėšytą mocarelą ir trumpam pašauti į orkaitę, kad sūris išsilydytų.
Ištraukus duoną iš orkaitės, ant sūrio tepti pesto padažą ir uždengti kita čiabatos puse.
Galima patiekti su salotomis ar įvairiais padažais pagal skonį.
Skanaus!
Sumuštinis su kepta vištiena, mocarela ir pesto padažu 20
Sumuštinis su kepta vištiena, mocarela ir pesto padažu
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU