Paukštynas | Su indiškais prieskoniais marinuota TIkka Masala vištiena

Naujienos

Grįžti atgal

Su indiškais prieskoniais marinuota TIkka Masala vištiena

 Kai įmantriems patiekalams nėra nei energijos, nei fantazijos, tokiais atvejais visada gelbėja virtuvės klasika – greitai ir paprastai su indiškais prieskoniais marinuota TIkka Masala vištiena. 

Receptui reikės:
Graikiško jogurto
Citrinos sulčių
Tarkuoto imbiero
1 v. š. Tikka Masala prieskonių
1 pakuotės Vilniaus paukštyno broilerių vidinės filė
Padažui:
0,5 stiklinės pomidorų tyrės
4 skiltelių kapoto česnako
4 v. š. Tikka Masala prieskonių
Saldžiosios paprikos miltelių
200 ml kokosų pieno arba grietinėlės
Gaminimo eiga:
Užmarinuokite vištieną ir palaikykite bent 20 minučių.
Marinuotą vištieną apkepkite iš abiejų pusių ir atidėkite į šalį.
Toje pačioje keptuvėje gaminkite padažą – visus ingredientus patroškinkite apie 5 min. Sudėkite į padažą vištieną ir dar palaikykite apie 10 min.
Pagardinkite kokosų pienu, čili prieskoniais ar žalumynais (pagal skonį), patiekite su pita. 
Skanaus!
Su indiškais prieskoniais marinuota TIkka Masala vištiena 30
Su indiškais prieskoniais marinuota TIkka Masala vištiena
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU