Paukštynas | Vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais

Naujienos

Grįžti atgal

Vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais

Jei nesiruoši gaišti laiko virtuvėje, bet nori, kad maistas džiugintų akis ir skonio receptorius, siūlome tau idėją – vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais. Apie smidrų naudą pasakoti matyt nė nereikia, o sultinga Vilniaus paukštyno mėsytė su gardžiu marinatu abejingų tikrai nepaliks. 

Vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais 30
Vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais

Jums reikės:

  • 1 pakuotės Vilniaus paukštyno PREMIUM vištienos šlaunelių mėsos rabarbarų marinate;
  • 200 g smidrų;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 2 v. š. citrinos sulčių;
  • Druskos, pipirų;
  • Aliejaus kepimui.

Recepto eiga:

  • Vilniaus paukštyno PREMIUM vištienos šlaunelių mėsą rabarbarų marinate kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol vidinė temperatūra pasieks 72 °C.
  • Iškepus vištienai, toje pačioje keptuvėje sudėkite smidrus ir smulkintus česnakus.
  • Smidrams apkepus, įdėkite druską, pipirus ir citrinų sultis. Dar šiek tiek pakepkite, kol citrinų sultys išgaruos. Skanaus!
uždaryti

uždaryti
uždaryti
Informacija apie projekto teikėją
Informacija apie projektą

Aprašykite PROJEKTĄ ir jo aktualumą savo bendruomenei, regionui, kodėl norite įgyvendinti šį projektą, kaip šis projektas atitinka AB Vilniaus paukštyno rėmimo kryptis.

Priedai

Išrašo iš VĮ „Registrų centro“ Juridinių asmenų registro kopija (duomenys turi būti aktualūs prašymo pateikimo dienai)

Pridėkite failą

Prašymo teikėjo įstatai, nuostatai ir kiti susiję dokumentai

Pridėkite failą

Pateikite galimo projekto vizualizacijas – foto, maketus ir pan. (iki 5 vnt.)

Pridėkite failą
Palaukite, vyksta registracija ...

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU