Paukštynas | Vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais

Naujienos

Grįžti atgal

Vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais

Jei nesiruoši gaišti laiko virtuvėje, bet nori, kad maistas džiugintų akis ir skonio receptorius, siūlome tau idėją – vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais. Apie smidrų naudą pasakoti matyt nė nereikia, o sultinga Vilniaus paukštyno mėsytė su gardžiu marinatu abejingų tikrai nepaliks. 

Vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais 30
Vištienos šlaunelių mėsa su rabarbarų marinatu ir keptais česnakiniais smidrais

Jums reikės:

  • 1 pakuotės Vilniaus paukštyno PREMIUM vištienos šlaunelių mėsos rabarbarų marinate;
  • 200 g smidrų;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 2 v. š. citrinos sulčių;
  • Druskos, pipirų;
  • Aliejaus kepimui.

Recepto eiga:

  • Vilniaus paukštyno PREMIUM vištienos šlaunelių mėsą rabarbarų marinate kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol vidinė temperatūra pasieks 72 °C.
  • Iškepus vištienai, toje pačioje keptuvėje sudėkite smidrus ir smulkintus česnakus.
  • Smidrams apkepus, įdėkite druską, pipirus ir citrinų sultis. Dar šiek tiek pakepkite, kol citrinų sultys išgaruos. Skanaus!
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU