Paukštynas | Vištienos iešmeliai su ypatingu prancūzišku marinatu ir prancūziškomis bulvių salotomis

Naujienos

Grįžti atgal

Vištienos iešmeliai su ypatingu prancūzišku marinatu ir prancūziškomis bulvių salotomis

Prancūzija visada garsėjo savo virtuvės išradingumu ir turtinga skonių palete, todėl šiandien su jumis dalinamės dalele jų gastronominės kultūros. Išbandykite vištienos iešmelius su ypatingu prancūzišku marinatu ir prancūziškomis bulvių salotomis. Pažadame, receptu prašys pasidalinti ir visi paragavę!

Vištienos iešmeliai su ypatingu prancūzišku marinatu ir prancūziškomis bulvių salotomis 30
Vištienos iešmeliai su ypatingu prancūzišku marinatu ir prancūziškomis bulvių salotomis

Jums reikės:

  • 1 pakuotės Vilniaus paukštyno „Fiesta“ vištienos iešmelių su prancūzišku marinatu
  • 500 g jaunų bulvių
  • 2 v. š. tyro alyvuogių aliejaus
  • 1 v. š. raudono vyno acto
  • 1 v. š. Dijon garstyčių
  • 1 v. š. garstyčių grūdeliais
  • 1 smulkiai supjaustytas šalotinis svogūnas
  • 5–6 marinuoti agurkėliai (kornišonai)
  • 1 v. š. marinuotų agurkėlių skysčio
  • 4 v. š. smulkintų krapų
  • 2 v. š. medaus (ar kito saldiklio)
  • Druskos, pipirų pagal skonį

Recepto eiga:

  • Vilniaus paukštyno „Fiesta“ vištienos iešmelius kepame ant grilio ar orkaitėje taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
  • Bulves susmulkiname ir išverdame sūdytame vandenyje.
  • Atskirame inde sumaišome likusius ingredientus. Dedame juos ant lengvai atvėsintų (bet dar šiltų) bulvių, išmaišome.
  • Iešmelius patiekiame kartu su salotomis. Skanaus!
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU