Suktinukai su Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptais vištienos filė kroketais!
Nustebsite, kaip greitai ir paprastai galite pasigaminti pilnavertiškus pietus, kurie džiugins ne tik skonių receptorius, bet ir jūsų akis. Išbandykite šiuos suktinukus su Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptais vištienos filė kroketais!
30
Receptui jums reikės:
Pakuotės Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptų vištienos filė kroketų
Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptus vištienos filė kroketus kepkite orkaitėje arba aliejuje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Susmulkinkite pasirinktas daržoves.
Pagaminkite padažą: agurką sutarkuokite ir nusunkite vandenį, susmulkinkite krapus ir česnaką, viską sumaišykite su jogurtu ir citrinų sultimis. Druskos ir pipirų dėkite pagal skonį.
Ant tortilijos dėkite daržoves, vištienos filė kroketus, padažą. Tortiliją susukite ir mėgaukitės!