Paukštynas | Suktinukai su Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptais vištienos filė kroketais!

Naujienos

Grįžti atgal

Suktinukai su Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptais vištienos filė kroketais!

Nustebsite, kaip greitai ir paprastai galite pasigaminti pilnavertiškus pietus, kurie džiugins ne tik skonių receptorius, bet ir jūsų akis.  Išbandykite šiuos suktinukus su Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptais vištienos filė kroketais!

Suktinukai su Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptais vištienos filė kroketais! 30
Suktinukai su Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptais vištienos filė kroketais!

Receptui jums reikės:

  • Pakuotės Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptų vištienos filė kroketų
  • 4-6 vidutinio dydžio tortilijų
  • Mėgstamų daržovių (naudojome salotą, papriką, pomidorus, marinuotus svogūnus)
  • 200 ml graikiško jogurto
  • 1/5 ilgavaisio agurko
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 v. š. citrinų sulčių
  • Pluoštelio krapų
  • Druskos, pipirų

Recepto eiga:

  • Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ keptus vištienos filė kroketus kepkite orkaitėje arba aliejuje, kaip nurodyta ant pakuotės.
  • Susmulkinkite pasirinktas daržoves.
  • Pagaminkite padažą: agurką sutarkuokite ir nusunkite vandenį, susmulkinkite krapus ir česnaką, viską sumaišykite su jogurtu ir citrinų sultimis. Druskos ir pipirų dėkite pagal skonį.
  • Ant tortilijos dėkite daržoves, vištienos filė kroketus, padažą. Tortiliją susukite ir mėgaukitės!
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU