Su indiškais prieskoniais marinuota TIkka Masala vištiena
Kai įmantriems patiekalams nėra nei energijos, nei fantazijos, tokiais atvejais visada gelbėja virtuvės klasika – greitai ir paprastai su indiškais prieskoniais marinuota TIkka Masala vištiena.
Receptui reikės:
Graikiško jogurto
Tarkuoto imbiero
1 v. š. Tikka Masala prieskonių
1 pakuotės Vilniaus paukštyno broilerių vidinės filė
Padažui:
0,5 stiklinės pomidorų tyrės
4 skiltelių kapoto česnako
4 v. š. Tikka Masala prieskonių
Saldžiosios paprikos miltelių
200 ml kokosų pieno arba grietinėlės
Gaminimo eiga:
Užmarinuokite vištieną ir palaikykite bent 20 minučių.
Marinuotą vištieną apkepkite iš abiejų pusių ir atidėkite į šalį.
Toje pačioje keptuvėje gaminkite padažą – visus ingredientus patroškinkite apie 5 min. Sudėkite į padažą vištieną ir dar palaikykite apie 10 min.
Pagardinkite kokosų pienu, čili prieskoniais ar žalumynais (pagal skonį), patiekite su pita.
Skanaus!
30