Paukštynas | Rūkytos vištienos sparneliai su marinuotomis daržovėmis

Naujienos

Grįžti atgal

Rūkytos vištienos sparneliai su marinuotomis daržovėmis

Termometro stulpelis jau kviečia bėgti į gryną orą ir iškylauti gamtoje  O koks piknikas be gardaus maisto? Kad virtuvėje netektų ilgai trepsėti prie puodų, siūlome pasigaminti rūkytos vištienos sparnelius su marinuotomis daržovėmis.  Na, o jei rinksitės Vilniaus paukštyno „Fiesta snack“ karštai rūkytus vištienos sparnelius, beveik viskas bus paruošta už jus, beliks tik pamarinuoti daržoves!

Rūkytos vištienos sparneliai su marinuotomis daržovėmis 30
Rūkytos vištienos sparneliai su marinuotomis daržovėmis

Receptui reikės:

  • Vilniaus paukštyno „Fiesta snack“ karštai rūkytų vištienos sparnelių (1 pakuotė ~1–2 asmenims)
  • 5–6 vidutinio dydžio pomidorų
  • 500 g. pievagrybių
  • 0,5 puodelio tyro alyvuogių aliejaus
  • 0,25 puodelio balzaminio acto
  • 2 skiltelių česnako
  • 2 šalotinių svogūnų
  • 1 v. š. medaus
  • 1 v. š. citrinų sulčių
  • Saujos smulkintų bazilikų ir petražolių
  • Druskos ir pipirų

Recepto eiga:

  • Pomidorus supjaustykite riekelėmis. Jei pievagrybiai dideli – supjaustykite juos į ketvirčius.
  • Stiklainėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, medų ir citrinos sultis. Gerai suplakite.
  • Itin smulkiai supjaustykite šalotinį svogūną, sutrinkite česnaką ir kartu su smulkintomis žolelėmis dėkite į marinatą.
  • Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį ir dar kartą viską gerai suplakite.
  • Marinatą pilkite ant daržovių. Patiekite su Vilniaus paukštyno „Fiesta snack“ karštai rūkytais vištienos sparneliais.
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU