Paukštynas | Prancūziško stiliaus dešrainiai su karamelizuotais svogūnais

Naujienos

Grįžti atgal

Prancūziško stiliaus dešrainiai su karamelizuotais svogūnais

Šiandienos meniu – prancūziško stiliaus dešrainiai su karamelizuotais svogūnais.   Gurmaniškas, tačiau abejingų nepaliekantis, šis patiekalas įneš naujų skonių ir greitai taps tiek jūsų, tiek jūsų draugų favoritu. Išbandykite!

Prancūziško stiliaus dešrainiai su karamelizuotais svogūnais 30
Prancūziško stiliaus dešrainiai su karamelizuotais svogūnais

Jums reikės:

  • 1 pakuotės Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ BBQ skonio kepamųjų vištienos dešrelių
  • 1-2 prancūziškų bagečių
  • 0,25 puodelio sviesto
  • 600 g. geltonųjų svogūnų
  • 1-2 v. š. obuolių acto
  • 0,25 puodelio majonezo
  • 1 v. š. garstyčių
  • 1 v. š. susmulkintų petražolių (ir šiek tiek papuošimui)
  • 1 žaliosios citrinos sulčių
  • 2 v. š. tarkuoto kietojo sūrio

Recepto eiga:

  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpdykite sviestą. Sudėkite plonai juostelėmis supjaustytus svogūnus. Kepkite, kol jie karamelizuosis – apie 1,5 val. – vis pamaišant. Pabaigoje supilame actą ir leidžiame jam beveik išgaruoti.
  • Kol svogūnai karamelizuojasi, paruošiame padažą – sumaišome garstyčias, majonezą, citrinos sultis ir petražoles.
  • Keptuvėje arba ant grilio apkepame dešreles, kol gražiai apskrus. Taip pat supjaustome bagetes į atitinkamo dydžio dešrainių bandeles.
  • Į bandelės vidų tepame padažą, dedame dešrelę, ant viršaus gausiai uždedame karamelizuotų svogūnų ir apibarstome kietuoju sūriu. Norint, kad sūris pasilydytų – trumpam dedame į orkaitę broiler režimu.
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU