Paukštynas | Kreminiai pesto makaronai ir kepta vištiena su keptojo sūrio plutele

Naujienos

Grįžti atgal

Kreminiai pesto makaronai ir kepta vištiena su keptojo sūrio plutele

Neabejojame, kad daugeliui iš jūsų makaronai yra TAS maistas, kai norisi kažko paprasto, jaukaus ir šildančio ne tik skrandį, bet ir širdį. O jei jie dar pagardinti kvapniu kreminiu pesto padažu ir kepta vištiena su kietojo sūrio plutele? Sunku atsispirti, tad dalinamės receptu.  

Kreminiai pesto makaronai ir kepta vištiena su keptojo sūrio plutele 30
Kreminiai pesto makaronai ir kepta vištiena su keptojo sūrio plutele

Jums reikės:

  • 1 pakuotės Vilniaus paukštyno šviežios vištienos filė;
  • 2 kiaušinių;
  • 2/3 puodelio džiūvėsėlių;
  • 1/4 puodelio tarkuoto kietojo sūrio;
  • 2 v. š. itališkų žolelių prieskonių;
  • 1 a. š. druskos;
  • 0,5 a. š. pipirų;
  • Aliejaus kepimui
  • 250 g makaronų;
  • 250 ml grietinėlės;
  • 180 g pesto padažo;
  • 2 v. š. tarkuotojo kietojo sūrio;
  • 2 skiltelių česnako;
  • Druskos, pipirų.

Recepto eiga:

  • Vištienos filė gabaliukus perpjauname pusiau per visą jos plotį, kad turėtumėte plonus kepsnelius.
  • Sumaišome sausus produktus ir atskirame indelyje išplakame kiaušinį. Vištienos filė merkiame į kiaušinį, tuomet apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol gražiai apskrus ir vištiena pilnai iškeps.
  • Makaronus verdame taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
  • Atskirame puode sudedame visus likusius produktus ir verdame padažą, kol šiek tiek sutirštės. Skanaus!
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU